Tuff dag!

Åkte bakom en bil som fick sladd och flög av vägen idag. Det va hemskt, bilen blev totalkvaddad när den sladdade över på fel sida av vägen, flög över snövallen, in i en lyktstolpe och ner i en slänt. Båda rutorna på höger sida sprack helt, dörrarna blev helt intryckta, bakhjulet på höger sida vek sig… Hon som körde klarade sig med ett litet sår på fingret som tur var, (efter att ha blivit duschad med glassplitter) men jag anar att chocken släppt nu och hoppas att hon inte är ensam. Vi ska försöka ringa henne imorrn och höra så allt är bra.

Bara 20 min tidigare pratade jag med henne. Det känns ganska overkligt allting faktiskt. Men jag är glad att vi åkte precis bakom henne så hon inte behövde va själv mer än några sekunder innan jag kom fram till bilen. När hon ringt lite samtal så skjutsade vi hem henne och William fick en jättefin nalle som tack. För oss var det en självklarhet att se till att hon kom hem, men hon var tacksam.

Jag behövde verkligen inte se nåt sånt hända. Jag som redan har problem att åka bil, så pass att jag funderat på att söka hjälp för det. I mitt huvud snurrar allt som kunde ha hänt… Sidan som blev totalkvaddad på bilen, den sidan sitter William på i våran bil och nu önskar jag att hans stol fick plats i mitten istället.

Nej, ska sova nu och hoppas jag slipper mardrömmar. Imorrn ska vi höra efter så hon mår bra och på söndag ska vi åka till Karlstad. William blir hemma med fasters familj. Både bra och dåligt för mina nerver. Tycker inte om att lämna honom när vi ska åka bort, men samtidigt besparar jag honom en bilresa med en överspänd mamma som inte kan slappna av alls.

Nej man får lite att tänka på efter en sån här sak, men nu tänker jag iaf försöka stänga av hjärnan och hoppas William kommer och kryper ner snart ❤

One Response to “Tuff dag!”

Leave a Reply
₪ ø lll ·o.

Provehito In Altum
Arkiv