Fortsätter

Speciellt fortsatt påmin dåliga vana at sluta uppdatera bloggen. Undrar hur man kan glömma bort den från dag till dag, pfff

 

Idag jobbar Magnusen, jag sitter ft vid datan och stickar, iaf när jag inte skriver här. Willebus kolla på Cars 2 för sjuttielfte ggn. Hoppas han tänkt ta sig ett litet vil i sin sittpuff, jag lever på hoppet!

 

Har varit hemma sjuk från jobbet on, to. Dum som jag var så var jag tillbaks på jobbet i fredags, vilket resulterade i att jag mådde urkasst hela kvällen igår igen.

Känner mig inte fullt lika yr idag, men förkylningen jag dragit på mig går inte av för hackor!

 

Färgade garn i torsdags, det orkade jag med. Har 2 nystan vitt Sju Bröder hemma, tog ett av dom och testade 3 av Kool-aid färgerna från Karins paket. Det blev knallgrönt, blått och orange. Helt ok, garnet ser ut som ett trädgårdsland, men jag gillar det.

Det svåra är bara att komma på vad jag ska göra av det. Just nu sitter det på stickorna för att bli en tubsjal, men jag vet sjutton inte. Jag får avvakta helt enkelt. Det andra nystandet vet jag inte hur jag ska göra med än, jag klurar på färger ett tag till.

 

Sen fick jag ju annan färg med, den har jag inte vågat prova än, men det kommer 😀

 

Nyss la jag upp till en Solero, min blir inte så solig i svart, vitt och paljetter, men jag behövde nåt enkelt projekt kände jag. Har ju en del att göra klart, men det fixar sig det med 😀

 

One Response to “Fortsätter”

Leave a Reply
₪ ø lll ·o.

Provehito In Altum
Arkiv