Lördag, med tacos och stickning!

Jag är inte så bra på varken uppdateringar eller rubriker, men jag får väl trösta mig med att jag faktiskt måste ha massa annat att göra, eftersom det inte blir så mycket gjort just här då.

Snart ska vi sätta oss i bilen och åka till Leksand och handla lite. Ska spendera kvällen hos Linda, Tobbe och barnen. Ska bli tacos minsann, ska bli gött!

 

Har precis stickat klart ett par enorma raggsockor som ska läggas på lådan när jag kommer så långt. Har alldeles för många projekt igång nu, jag vet inte vart jag ska börja, eller fortsätta, eller avsluta för den delen.

Photobucket

Williams monsterbyxor har lite mer än ett halvt ben kvar, men det är så sjukt trist att sticka ruuunt ruuuuuuunt ruuuuunt i en evighet, det känns så just nu iaf.

men dom måste göras klart, likaså en icord som ska i för att kunna knyta dom i midjan.

Photobucket

Satte fart på en tröja till mig själv, en sån där norsk enkel pöströja. Jag stickar den löst i ett halvtunt garn, så vi får väl sen. Den blir säkert skön om den blir klar.

Photobucket

En blåsvart pytt måste göras klart, det är den 3e jag gör, men den här har jag tänkt behålla själv, så det är ju inte nån brådska.

Photobucket

 

Fick nytt garn på posten igår med. Funderar på ett par handledsvärmare, till mig själv också.

Photobucket

Håller på med ett par andra med, som är gröna med löv i. Ena är klar, andra är inte ens påbörjad.

Photobucket

 

En gratitudesjal ligger och väntar på att vi klar, heller inte så bråttom, men den vore ju kul ^^

 

 

Jao, ett par raggisar till mig själv med, men dom har jag inte börjat på än, likaså ett par lila lovikkavantar, som jag inte heller påbörjat.

 

Tjohej vad det går!

 

4 Responses to “Lördag, med tacos och stickning!”

 • Mamma:

  Duktiga du, sen kommer det mera garn och flera projekt. När och hur ska du bli klar, fast det är klart med allt ditt garn lär du nog aldrig bli riktigt klar, mamma vill ha ett par handledsvärmare osså, inte för stickiga utan mjuka o sköna, kan köpa fin garn när ni kommer ner nästa gång.Puss

 • Du är så sjukt duktig!!!

  Och tack igen för sist…det gjorde en jävla skillnad med lite matta i hallen os v. Nästa gång hoppas jag vi träffas lite längre 🙂

 • Pia:

  Åh vad fina dom gröna var! det var en härlig grön färg på dem och mönstret var jättefint.

 • Sv: Du ska ju njuta av att vara fast anställd nu hörru 😉

  Men du är ytterst välkommen när du är ledig 🙂

Leave a Reply
₪ ø lll ·o.

Provehito In Altum
Arkiv